Blog

Tandartspraktijk Dentia

Iedereen kent het wel. Of u het nou zelf heeft ervaren, uw kinderen, familie of kennissen. We hebben het natuurlijk over: Angst voor de tandarts. In dit artikel bespreken we een specifieke tandarts in hartje Rotterdam. 

Angst voor de tandarts. Iedereen kent het wel. U heeft verhalen gehoord die u kippenvel bezorgen en rillingen over uw hele lichaam. Toch is deze tandarts in Rotterdam gespecialiseerd in angsten voor de tandarts voor jong en oud. En dat is niet het enige wat zij bieden.

Behandelingen

Wanneer je een tandarts bezoekt, moet je wel het een en ander weten over de tandarts natuurlijk. Je hupt niet even bij elke tandarts binnen. Deze tandarts biedt een professioneel team, professionele behandelkamers en goede methodes. Dat zijn wel overtuigende redenen volgens mij ? Bovendien moet de mens ook een beetje letten op de portemonnee. De prijzen van deze tandarts zijn door de overheid vast gesteld, dus u betaald niks te veel.

 

Je kunt wel zeggen dat zij veel behandelingen uitvoeren. Denk aan een gewone controle, klik en kunstgebit, implantaten, kronen, bruggen plaatsen en gebitsprothese. Een hele mond vol dus. Op elke afdeling zijn weer andere gespecialiseerden aan het werk dus zo bent u ervan verzekerd dat u altijd de beste hulp krijgt.

Ook wanneer het om uw kind gaat, krijgt u hier niks te weinig. Zij hebben veel ervaring met kinderen en bieden professionele hulp, persoonlijke aandacht en adviezen voor de mond van uw kind.

Goedkope implantaten

Een implantaat is een schroef-vormige kunstwortel dat word aangebracht om daarboven op een mooie kroon of brug te plaatsen. Door een een intern tandtechnisch laboratorium, kan deze tandarts niet alleen goedkope, maar ook kwalitatief, uitstekende implantaten aanbieden. Zij staan er ook om bekend in het zuiden van Nederland.

Wilt u nou meer informatie over deze tandarts ? Bezoek dan vooral even de website.

Tandarts Rotterdam

Tandartspraktijk Dentia

Veel mensen vinden de ervaring bij een tandarts niet prettig. Een bezoek is voor veel mensen een vervelende gebeurtenis omdat ze in het verleden vaak pijn hebben gehad tijdens een bezoek. Wij willen als tandarts in Rotterdam er voor iedereen zijn die goed voor zijn gebit wil zorgen. Wij snappen dat het niet altijd leuk is om naar de tandarts te moeten maar wij willen er voor zorgen dat dit zo goed mogelijk wordt gedaan. De focus ligt bij ons op kwalitatieve goede zorg voor het gebit die ook duurzaam is. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld een klikgebit, kunstgebit of implantaten.

Rotterdam

Wij zijn gevestigd in Rotterdam aan de Beukelsdijk 159A. Wij zijn er voor iedereen en spreken vele talen. Alle specialisten bevinden zich onder een dak zodat u snel en goed geholpen kan worden. Hieronder een opsomming van alle voordelen.

tandartspraktijk-dentia

Klikgebit

Voor veel mensen is het klikgebit nog onbekend terrein. Dit is echt een prachtige oplossing die veel mensen kan helpen. Het heeft het voordeel dat het stevig zit. Hierdoor voelt het veel zekerder dan een kunstgebit. Zo zult u ook merken dat het eten van maaltijden en tussendoortjes veel makkelijker gaat. Vooral bijten met de voortanden is een stuk eenvoudiger. Het vrijuit lachen en praten is er ook weer bij  zonder zorg dat het gebit losschiet. Een klikgebit is daardoor goed voor uw zelfvertrouwen. Het heeft ook wat technische voordelen die we in de praktijk heel goed uit kunnen leggen.

Zelfs als er spoed is dan helpen wij u ook graag. Tijdens een gesprek kunnen wij goed uitleggen wat wij voor u kunnen doen zodat u snel en goed geholpen kan worden aan bijvoorbeeld de kiespijn.  Alle informatie over de behandelen en de mogelijkheid tot het opnemen van contact vindt u via onze website. http://www.tandartspraktijkdentia.nl/

Daar kunt u zelf een keuze maken of wij de tandarts zijn die bij u past.